متولیان آقا علی عباس خالدآباد

خادمین آستان مقدس امام زادگان آقا علی عباس و شاهزاده محمد (ع)

متولیان آقا علی عباس خالدآباد

خادمین آستان مقدس امام زادگان آقا علی عباس و شاهزاده محمد (ع)

متولیان آقا علی عباس خالدآباد

السلام علیک یا آقا علی عباس
السلام علیک یا سید محمد
متولیان از قدیمی ترین ساکنین شهر خالدآباد و از بزرگترین طوایف این شهر میباشند. سعیدی ها و عابدی ها را متولیان گویند که منتسب به سعید و عابد میباشند . بر خلاف نظر عده ای از مردم که گمان میکنند سعید و عابد از خادمینی بوده اند که همراه آمام زادگان از مدینه به خالدآباد آمده اند این دو بزرگوار از ساکنین این دیار بوده اند و در زمان امام حسن عسگری تولیت آستان به ایشان تفویض گردیده است و خوانندگان محترم واقفند که تفاوت هست بین تولیت و خدامی هرچند متولیان خود را همیشه خادم آستان دانسته اند و به این امر افتخار هم میکنند اما رتق و فتق امور آستان از دیر باز با این خانواده بوده و تا این اواخر هم همین گونه بود.در دیگر بقاع متبرکه حتی بارگاه ملکوتی امام رضا علیه السلام تولیت با متولیان قدیم میباشد همچنان که خانواده ی واعظ طبسی تولیت بارگاه امام هشتم را بر عهده دارند و کسی متعرضشان نمی شود.َ
تولیت آستان مطهر از گذشته بسیار دور تا این اواخر با متولیان بود اما امروز فقط میتوانند امواتشان را در گورستان صحن آن هم با پرداخت بهایی سنگین دفن نمایند .
چنانچه به دنبال مطلب خاصی در این وب می گردید کافیست در قسمت کادر جستجو مطلب را تایپ کنید و کلید اینتر را بزنید .

آخرین نظرات
  • ۱۵ ارديبهشت ۹۵، ۲۱:۰۰ - Sina saeedi
    ممنون

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیز داری نطنز گفت: نزدیک به ۲۰۰ هکتار از اراضی جنگل های اقا علی عباس(ع) خالدآباد از وجود ملخ های کوهان دار سمپاشی شد

به گزارش  خبرنگار ایمنا از شهرستان نطنز، سعید زمانی صبح  امروز  پنج شنبه در گفتگو با خبرنگاران از شروع  مبارزه با ملخ کوهاندار تاغ در بخش امام زاده خبر داد و  اظهار کرد:
ملخ کوهاندار از جمله آفات مناطق گرمسیری است که در پنج سنین از یک تا پنج سال وجود دارند و سن پنجم آن در حال پروازی است.

زمانی  افزود: این نوع آفت از درختان تاغ و اشنیان تغذیه می کند و جز آفت درختان سبز منطقه محسوب شده  و یه صورت کانونی هجوم می آورند.

وی با بیان این که ملخ کوهاندار سبزینه هر درختی را نابود می کنند، تصریح کرد: زمان پیدایش این ملخ از اوایل اسفندماه تا پایان آن است که به صورت پور سن یک دیده می شود و زمان تخم ریزی آن ها نیز از نیمه خردادماه تا اواخر تیرماه است.

رئیس اداره  منابع طبیعی و ابخیزداری نطنز  ادامه داد: تخم ریزی این آفت به صورت کپسول در عمق پنج الی ۱۰ سانتی متری ماسه های بادی است و در منطقه تاغزارهای بخش امام زاده در هر کپسول بالغ بر۳۰ پوره ملخ وجود دارد.

وی با بیان این که این ملخ درهر سنی پوست ریزی کرده و در نهایت به سن پروازی می رسد، افزود: این آفت در منطقه امامزاده از شهرستان اردستان وارد شده و عملیلت مبارزه با آن ها ۱۰ تا ۱۵ روز طول می کشد.

زمانی ادامه داد: در حال حاضر  در بخش امام زاده حدود ۲۰۰ هکتار از اراضی با هجوم این ملخ به شکل کانونی و به تعداد میلیونی روبرو شده است و از آن جا که بهترین زمان مبارزه با این آفت این فصل از سال است، مبارزه با آن ها شروع شده است.

وی خاطر نشان کرد: مبارزه به دو شکل شعله افکن و شیمیایی و با استفاده از سم پاشی با تراکتور انجام خواهد شد

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی